Nyerjen ötleteket és inspirációt, hogy az Ön vállalatánál milyen intézkedésekkel érhető el környezeti és gazdasági megtakarítás. Az adatbázis az évek során összegyűlt megvalósult intézkedéseket foglalja össze.


Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 
Cím: 1117 Budapest, Infopark, Neumann J. u.1.
Alapítás éve: 1991
Alkalmazottak száma: 450 fő
Éves forgalom: 20.181 milliárd Ft
Fő termékek, szolgáltatások: informatikai infrastruktúra, személyi számítástechnika, perifériák, globális szolgáltatások
Telefon: (1) 229-9999
Honlap: www.hp.com
 

A cégről röviden:

A HP az üzleti és magánfelhasználói életben nélkülözhetetlen technológiák szállítója. A vállalat egyéni felhasználók, nagy-, közép- és kisvállalatok számára kínált megoldásai az informatikai infrastruktúra, a személyi számítástechnika, a perifériák, a globális szolgáltatások, valamint a képalkotás és a nyomtatás területeire terjednek ki. A HP fő üzleti célkitűzése olyan korszerű informatikai termékek előállítása, amelyek elősegítik az ismeretek bővítését, és nagymértékben hozzájárulnak mind az egyéni, mind a szervezetben végzett munka hatékonyságának növeléséhez, mindemellett üzleti és társadalmi értéket teremtenek. A cég elsősorban termékei magas műszaki színvonaláról, kiváló minőségéről és teljes körű támogatásáról, valamint innovatív megoldásairól ismert a felhasználók körében.

 
  Intézkedések megtekintése

Összes beruházás
Összes éves működési költség
Összes éves megtakarítás
Megtérülési idő