Nyerjen ötleteket és inspirációt, hogy az Ön vállalatánál milyen intézkedésekkel érhető el környezeti és gazdasági megtakarítás. Az adatbázis az évek során összegyűlt megvalósult intézkedéseket foglalja össze.


Kinnarps Hungary Kft.

 
Cím: 1133 Budapest, Váci út 92.
Alapítás éve: 2000
Alkalmazottak száma: 10 fő
Éves forgalom: 400 millió Ft
Fő termékek, szolgáltatások: irodabútor, paraván, design bútor, munkaszék, irodai kiegészítők
Telefon: (1) 237 1256
Honlap: www.kinnarps.hu
 

A cégről röviden:

A svéd családi vállalkozásban működő, 336 millió eurós forgalmú társaság 65 évvel ezelőtt egy asztalos műhelyből indulva, megfontolt növekedés eredményeként vált mára Skandinávia legnagyobb irodabútor gyártójává. A svéd életszemléletnek megfelelően kiemelt szerepet kapnak a cég életében a környezet védelméhez kötődő technológiai eljárások.
A Kinnarps magyarországi csapata megalakulása óta optimális irodai működést biztosító munkakörnyezet létrehozásán dolgozik. Ennek nagyon fontos, jövőbe mutató eleme a Next Office Concept, mely ötvözi a kreativitást, a technológiai és a környezeti tényezőket, és mindezek együtthatásával jön létre. A Kinnarps irodaház (Kinnarps House) létrehozásával kiteljesítettük mindezt, így létrehozva a Total Office Koncepciót. A tervezéstől a kivitelezésen és bútorozáson át, egészen az üzemeltetésig nyújtunk optimális megoldásokat.

 
  Intézkedések elrejtése
  » Energia-felhasználás csökkentése intelligens irodaházzal - intézkedés megjelenítése
  » Szelektív hulladékgyűjtés - intézkedés megjelenítése

Összes beruházás
Összes éves működési költség
Összes éves megtakarítás
Megtérülési idő