Nyerjen ötleteket és inspirációt, hogy az Ön vállalatánál milyen intézkedésekkel érhető el környezeti és gazdasági megtakarítás. Az adatbázis az évek során összegyűlt megvalósult intézkedéseket foglalja össze.


Solaris Trade Kft.

 
Cím: RO-530111 Csíkszereda, Bolyai u. 13/a
Alapítás éve: 1994
Alkalmazottak száma: 24 fő
Éves forgalom: 214 millió Ft
Fő termékek, szolgáltatások: PET, PE és karton bálák
Telefon: +40 (266) 317-261
Honlap:
 

A cégről röviden:

A Solaris Trade Kft. PET (polietilén-tetraftalát), PE (polietilén), PP (polipropilén) és papírhulladék begyűjtése és értékesítése mellett, import műanyagtermékek szórásával, szivacslapok felvágásával és forgalmazásával foglalkozik. Hargita megyében a legnagyobb műanyaghulladék értékesítő cég. Elsőségét a következő eszközökkel érte el és tartja fenn: 2 présgép, 2 teherautó (3,5 tonnás), 2 haszongépjármű. 2004 szeptemberétől egy Kézdivásárhelyi (Kovászna megye) munkaponttal bővült a cég. A Solaris cégpolitikájának és hétköznapjainak homlokterében az üzleti tevékenységen túl a beszállítók hulladékról/szemétről alkotott szemléletformálása, valamint a szelektív hulladékgyűjtés fontosságának propagálása áll.

 
  Intézkedések elrejtése
  » Új munkapont létesítése - intézkedés megjelenítése
 
Szelektív gyűjtés - az intézkedés elrejtése
2004 óta , Hulladék Környezetei javulás Gazdasági adatok
Beruházási szempontból kis horderejű, de tudatformálási szempontból annál nagyobb fontossággal bír a szelektív hulladékgyűjtés bevezetése az irodában. Tudatformáló jelleggel a cég takarítási akciókat szervezett, támogatott, és a jövőben mindezt folytatni kívánja. 42 kg műanyag hulladék 110 kg papírhulladék. Összes beruházás 1 ezer Ft
Összes éves működési költség 0 Ft
Összes éves megtakarítás 3 ezer Ft
Átlagos megtérülési idő 4 hónap
   
  Képek, diagramok megjelenítése
   
  Hozzászólások megjelenítése (0 db hozzászólás) (Hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges)

Összes beruházás
Összes éves működési költség
Összes éves megtakarítás
Megtérülési idő